Leena Knuuttila

Rooman virallinen opas              

lisensed guide in Rome

English, Spanish, Finnish, Italian

 

Via della Cisterna 1

00062 Bracciano

Italy

leenakn@icloud.com

+39069988550

+39-3298598828

 

ROOMAN ja ITALIAN OPAS

BUONGIORNO ROOMASTA!
Olen Rooman virallinen paikallisopas, ja minulta voit tilata yksityisoppaan palveluja lomallesi Roomaan tai muuallekkin Italiaan. Voimme tutkia yhdessä Rooman barokkia, antiikin ja keisarten Roomaa sekä niiden lennokasta historiaa, upeita museoita ja Michelangelon mahtavaa ja maailmankuulua Sikstiiniläiskappelia. Rooman aukiot ja suihkulähteet ovat oma nautinnollinen lukunsa, ja Pantheon ikuistuu jokaiseen sydämmeen.

Suunnittelemme kaiken yhdessä Sinun lomaasi, toivomuksiasi ja aikatauluasi ajatellen.

 

Roomalaiset itse sanovat että "Roomalle ei riitä yksi elämä", niin paljon on nähtävää ja koettavaa.

Opaan kanssa Roomaan tutustuminen on selvempää ja nautinnollista, vältämme jonoja ja aikataulutus onnistuu.  30-vuoden Italiakokemuksella ja taidehistorian opintojen saattamana lupaan kertoa elävästi ja asiantuntemuksen innoittamana.

Yksityisopas on usein jopa edullisempi ratkaisu kuin ryhmämatkat, teemme juuri sinulle sopivan budgetin, ja lapsiperheille erikoisalennus.

Voimme myös hyödyntää kuukauden ensimmäistä ja viimeistä sunnuntaita jos se sattuu lomasi kohdalle; ilmaisia museoita luvassa!

Rooman voi "jakaa" ihaniin kävelykierroksiin, esimerkiksi barokin mestarin Berninin jalanjäljillä, tai tutkien Caravaggion salaperäistä ja väkivaltaista elämää Rooman kujilla hänen mahtavien kirkkomaalaustensa kautta. Kurtisaanit muuttuvat madonnoiksi Caravaggion pensselin alla ja heidän tarinansa ovat huikeaa kuultavaa ja itse työt taidehistorian helmiä.

Teen myös kiertomatkoja, esimerkiksi Toscanan kiertoja, ja avullani voit suunnitella yksityisiä kiertomatkoja pienille ryhmille.

Voin opastaa Firenzessä ja Venetsiassa, Napolissa, Pomepeissa ja Caprilla,.... tai melkeinpä missä vaan Italiassa!

Teemamatkat ovat myös mahdollisia, olen kuvataiteilija opastyöni ohella ja voin järjestää esimerkiksi taidelomia, tai rentoutuslomia.

 

Oheinen teksti-kuva oikealla on lomalinjojen esitteestä 2016, mutta hyvää palautetta tulee usein, pyrin aina tekemään lomastasi ainutlaatuisen!

Ota siis yhteyttä ja voimme räätälöidä juuri Sinulle sopivan matkan!

Tämän tekstin alapuolelta voit clikata facebook sivuilleni tai laittaa viestin leenakn@icloud.com, tel +393298598828

YKSITYISOPASTUKSIA ROOMASSA, FIRENZESSÄ, VENETSIASSA...

Yksityisiä kiertomatkoja...

 

Ohjelma suuunnitellaan yhdessä, Sinun aikataulullasi ja idealla sen koostumuksesta, budgetista ja nähtävistä kohteista!

Uudenlaista rääätälityönä tehtyä matkailua, mukavaa esimerkiksi pienille ryhmille, lapsiperheille ja miksei kaksinkin matkaajille!

Olen asunut Italiassa 30 vuotta, ja Rooman virallinen paikallisopas, saan opastaa kaikkialla Italiassa ja olen esimerkiksi vetänyt viinitilamatkoja, kiertomatkoja Toscanassa sekä pohjois-Italiassa. Taidehistorian opiskelijana Ufficin galleria Firenzessä, Vatikaanimuseo, Borghesen galleria Roomassa jne ovat minulle mahtavia haasteita kertoa elävästi ja samalla syvällisesti.

Voin auttaa kaikessa matkan suunnitteluun liittyvässä, ota yhteyttä!!!!